maanantai 18. elokuuta 2014

Miljoonarock 2014!


Ja hieeeman myöhässä taas. Miljoonarock 9.8.2014. Esiintyjäkaarti oli mitä mainioin, mutta jostain kumman syystä eksyttiin abc:lle tai ajelulle kun eput ja popeda soitti. Olisin kummatkin kyllä mielelläni nähnyt, mutten koe menetystä suureksi, sillä The 69 Eyes:in ja HIM:in perässähän me sinne lähdetiin.


HIM oli siis varastanut pääesiintyjän roolin, ja ymmärrän kyllä miksi. Ei sitä voi oikein sanoin selittää, HIM vaan osasi lopettaa illan. :D Huolimatta keski-ikäisistä bilettjäjistä, jotka olivat tankanneet itseään hyvissä ajoin jo ennen porttien avaamista, koko tapahtuma oli hyvin onnistunut.
Päällimäisenä mieleen tahtoi kyllä jäädä sivullisten kommentit meikäläisen ja seuralaiseni ulkonäöstä. Onneksemme yhtään negatiivista kommenttia ei tullut vastaan :D Mutta sen sanon, etten jaksaisi jokapaikassa kuulla vanhemmilta tädeiltä ja sediltä, "kuinka hekin ovat nuoruudessaan olleet aivan kuten me,rokkenröll!". Turhauttavaa, mutta arvostan näitä kommentteja kuitenkin :) Miksi kaikki vanhemmat ihmiset puhuttelevat niin arvokkaasti kohdellen, ikäänkuin rock-kulttuuri olisi kuolemassa? Ei kyllä minun mielestä, Rock 'n Roll forever!..? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti