torstai 13. helmikuuta 2014

Keksi itse otsikkosi

Viime viikot on menny harvinaisen hitaasti. Sairastellessa, niin fyysisesti kuin henkisestikin. Taas on elämä maistunut puulta (johtunee varmaan flunssasta,joka vei makuaistin mukanaan).


Rispektiä flunssalääkkeelle! Huom.sis.kofeiinia, terveisin tänään-elämästään-ylinauttinut. Ja voi Nescafé, sentääs tuo suklaakaffe on maistunut joltain ja lämmittänyt kurkkua kivasti :) Ja mitäpä flunssainen tekisi ilman VIKKIÄ( samapa tuo miten ko. tuote oikeasti tavataan) !! Jos Guinnesiin sais ilmoittaa ennätyksen eniten käytetyistä nenäliinoista päivän aikana, seisois meikäläisen nimi siinä kohtaa kirjassa.


Anyways, tämän fyysisen sairastelun lisäksi on tullu kärsittyä pienehköistä pelkotiloista ja ahdistuneisuudesta hetken aikaa. Melkein naurattaa -tai oikeastaan naurattaakin jo- ajatella miltä näytän, kun öisin kipitän jääkaapille juomaan, kävellen selkä seinää vasten. Vain tällätavoin voin varmistaa, ettei mikään boogieman ole puukottamassa selkään,kirjaimellisesti.
Näihin pelkotiloihin on omat syynsä menneisyydestä, ja ovat valitettavasti sellaisia joilta en voi välttyä(välttämättömiä,kenties). Kaikki johtunee ikävistä tapahtumista ja rikotuista lupauksista vuosien varrella.Lopuksi pittää vähän hehkuttaa viimeisintä ostostani! Pirun hieno, ja ennenkaikkea uniikki kynttelikkö! Nyt jos koskaan mut leimataan jälleen saatananpalvojaksi, kun tuo "saatananpalvonta-alttarikin löytyy". Kyseinen tuote löytyi naamakirjan kirpparilta, ellen väärin muista, Goottikirpparilta.
PEEÄS. Myöhemmin tulossa vähän rasta-asiaa ;)

2 kommenttia:

  1. Keskimmäinen kuva iski kyllä ihan asian ytimeen. Rikottujen lupauksien jälkeen ei mikään anteeksipyyntö enää vie sitä takaisin aikaan jolloin vielä uskoi lupauksiin, ei sitä luottamusta saa koskaan noudettua takaisin ellei pakottaudu unohtamaan kaikki, ja se taitaa olla aika vaikeaa...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin totta! Asia, mikä satuttaa eniten. Ei edes fyysinen kipu vedä vertoja.. Varsinkin, kun näitä on joutunut kestämään useampia.. :/

      Poista