keskiviikko 26. helmikuuta 2014

Be My Valentine

Ystävänpäivä siis tosiaan oli ja meni. Ja mun PITI tehdä postaus tuosta illasta, mutta ystäväme blogger ei ole muutamaan otteeseen suostunut yhteispeliin. Mainittakoon tähän alkuteksteihin vielä, piti joo tehdä rastapostaus. Yksittäisistä syistä tää ei sitte onnistunutkaan, pahoitteluni :c

Mutta, itse asiaan! Ystävänpäivä, ei mikään suuri asia itelleni. Voinkin tarkentaa asiaa vuoden takaisella FB-julkaisullani:

"Mietinpähä vaa että mikä ystävänpäivä? Alkuperäinen tarkotus oli ameriikasta tullu rakkaudenpäivä, mutta nyt en nää sillä muutaku rahallista arvoa, kun markkinapäälliköt tuottaa joka vuos mitä omituisempia rakkaushärpäkkeitä kaupan hyllylle. Sittenko sitä hoetaan kaikenkukkuraks jokaselle vastaantulijalle ;O?"

En kuitenkaan halua antaa itestäni sydämettömän paskiaisen kuvaa, vaikka nuin olen ajatellut. Onhan se mukavaa, että media saa ihmiset ajattelemaan lähimmäisiään edes kerran vuodessa, kun se ei oma-aloitteisesti onnistu vuoden jokaisena päivänä.

Olihan tuo kiva ystävänpäivä, sain suklaata ja unohtumattoman elämyksen! Pääsin lempibändini keikalle! Eliiii Sonata Arcticaa ! :) Tuossapa pari otosta illalta :) (Pahoittelen kännilaatua :D)

Voi kun olin,ja olen edelleen, tyytyväinen tuohon keikkaan :) Herroilla oli siis käynnissä 15-vuotis juhlakiertue, onneksi pääsin olemaan osa sitä :))

Tässäpä kaikki tältä erää, asiaahan olisi vielä törkeen paljon,mutta säästän ne seuraavaan kirjoitukseen..(jonka tod.näk. raapustelen jo myöhemmin tänään). See you, and God's bless. hä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti