maanantai 24. maaliskuuta 2014

Vaatekaapin päivittelyä,taas.

Muutamien kirpparipyörähdysten jälkeen, syli täynnä uusia vaatteita, mieli pirteä kuin pikkutytöllä. Lompakko tuntuu inhottavan kevyeltä yhtäkkiä,vaan miksei se haittaa? Yht'äkkiä oon huomannut etten koe enää pahaa omaatuntoa, kun ostelen itselleni kaikenlaista kivaa. Ennen pidin rahanhaaskausta eräänlaisena palkintona,tai siis,ehkä olin hieman nuuka..Mutta nyt, ebayn tilausten, facen sekä Seinäjoen kirppareitten jälkeen, olo on kuin uudestisyntyneellä, hallelujah!
Uusiin hankintoihini kuuluvat seuraavat :


Ohutkankainen punamusta huppari, täynnä yksityiskohtia,tykkään! Tällä hintaa oli vaivaiset 7€.

Nuo punaiset farkut ostin kaverilta muutamilla euroilla, olivat alunperin täysin ehjät, mutta tuunausmörkö otti meikäläisessä vallan, ovat nyt siis sekä edestä että takaa revityt. 

(HUOMAA UUDET HIUKSET)Voi ärsytys, kun toppi ei näytä etuuksiaan salamavalon kanssa :C Anyways, olkaimeton toppi ketjusomisteilla, rintamuksen päällä on vielä erillinen verkkokangas, joka ei valitettavasti kuvasta erotu. Todella mukava päällä, ja halpakin oli, vain vitosen! 

Muita en ole ehtinyt valitettavasti kuvaamaan (enkä vielä haluakaan). TIedossa on vaatteiden tuunausta,jahka ebayn niittitilaukseni saapuu! :) Niistäpä sitten erikseen myöhemmin.

Me kaikkihan pidämme kissoista, joten tähän loppuun hieman kuvatuksia tämän talouden karvaisista vauvoista.

Minttuhan se siinä,aina niin iloinen kuvattava! :D
Ja näin meillä nukutaan päiväunet! Hellästi, mutta tiukasti. Kuvasta puuttuu kolmas karvainen otus.


Vanhin kisu, oikee matami! Minttu siis sylissä.
Samaa näköä,eh? Saatana ja Neiti kaapattuna syliin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti