lauantai 8. maaliskuuta 2014

It's a great day to be a woman!

Yes indeed, aivan mainio päivä olla nainen! Muut päivät vuodesta onkin sitten niitä vittumaisia päiviä? Päivä alkoi unihiekat silmissä pienellä eripuralla, mutta siitäkös maailma kirkastui kun eteeni läntättiin ehkä paras naistenpäivälahja!















Ja oli muute hitoksee iso suklaasydän! :D


















 Ja se, missä merkeissä ilta jatkui, on hyvin helposti arvattavissa. Niin harvakseltaan tulee otettua, joten jos ei "juhlapäivinä", niin koskas sitten?















Ja tässä vähän päivitystä meikäläisestä, elikkä rastat otti ja lähti! Tai siis minä otin, ja rastat lähti. Eiku, otin rastat itse pois.

Anyways, törkeiden päänahkafinnien,-rupien sekä -kutinan vuoksi tulin tulokseen, että oma tukka-paras tukka.

Pistinpä vielä tilauksen menemään, ostin siis ittelleni pidennykset (WHIII!). Niitäpä odotellessa kehittelen mitä eriskummallisempia hiuslookkeja, kuvitellen miltä mahdollisesti näytän pidemmillä hiuksilla. Kuvassa yksi esimerkki. :D









Ja tähän loppuun vielä viimeisin hankintani; Mic Macin ämmälompakko (olen itse nimennyt ko. tuotteen yläasteella, kun muut tytöt seurasivat muotia ja ostivat aina vaan suurempia rahapusseja, minun kantaessani isän vanhaa nahkalompsaa takataskussa). Mutta on muuten pirun hiano! :)





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti