maanantai 23. kesäkuuta 2014

Kesähiukset!

Viime kirjoituksessani lupasin vähän kirjoitella ja kuvia näyttää uusista hiuksistani. Muille parturissa käynti on varmasti helpompaa ja mukavempaa, mutta minä pelkäsin. :D Saavuin parturiin, ja istuin odottamaan vuoroani. Katselin kuinka keski-ikäiset naiset saavat uutta piristystä ulkonäköönsä. Kuparinvärisiä raitoja, revityt latvat, tai kenties aivan uusi malli. Siinä tuolissa istuessani, pelkäsin enemmän kuin hammaslääkäriaikaa odotellessa! Syynä tähän lienee viimekertaisen parturireissun epäonnistuminen. 7 vuotta sitten, olin vielä pikkutyttö tuolloin, parturi ikäänkuin pilasi mun hiukset. Halusin nätin polkkatukan revityllä otsatukalla, mutta lopputulos lähenteli pottatukkaa, jonka otsahiukset jäivät liian lyhyiksi ja harvannäköisiksi. Mutta nyt, nyt oon tyytyväinen tulokseen! Valitsin malliksi suht suositun mallin, pixie haircut. Omani kyllä on lähempänä faux hawkia.
Joidenkin mielestä lyhyet hiukset ei käy naisille, mutta itse oon huomannut näyttäväni paljon nuoremmalta pitkillä hiuksilla, ja jostain syystä en halua näyttää nuoremmalta :D Muutenkin tykkään enemmän lyhyestä mallista, helpompi hoitaa :)

Loppuun voisin vielä kertoa, että osallistuin Fitfarmin järjestämään Superdieetti-nettivalmennukseen. Vissiinkin tämän viikon torstaina saan ensimmäiset treeni-&ruokaohjelmat. Valmennus kestää 6 viikkoa, ja tulokset ovat taatut, ainakin mitä oon muiden kokemuksia katsellut. Kun ei oma itsekuri riitä, pakko hakea sitä käskyttäjää jostain, nyt siis tätä kautta! Palaan asiaan ensimmäisen treeniviikon jälkeen kertomaan fiiliksiä :)

2 kommenttia:

  1. Oisit nyt kattonut Sweeney Toddin ennen reissua niin olis ollut huomattavasti sykähdyttävimpi odotus ja parturointi..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No olis varmaan pitänyt,en oo sitä koskaan nähny :D

      Poista