torstai 12. kesäkuuta 2014

Voi tätä onnea!

Ja iloa! Mut on valittu tulevan syksyn opiskelijaksi Seinäjoelle rakennusalalle! WUHUU! :) Kauan pitikin soitella ennenkun tulokset sain, jotakin katkoksia ollut sieläpäin koko päivän. Mutta nyt on niiin maaaaaan perkeleen hyvä mieli! Tulevaisuuden suunnitelmat selkeni het kertaheitolla, heihei työttömyys! :)

Vaikka normaalisti kuuntelen kaikkea ärinäörinärokkia tai muuta vastaavaan, tämä  on lähinnä vastaamaan mahtavaa fiilistäni! :)

Hypätään taas aiheesta kukkaruukkuun. Huomasin että kirjoittaminen on jäänyt multa vähiin viimeaikoina. Inhottavasta, tylsästä työttömän arjesta ei paljon kirjoitettavaa keksi. Mutta voin kuvin kertoa viimeajoista. Tässäpä nyt aluksi kuvia meikäläisestä, piti tosiaan kirjoittaa tänne kuvien kanssa piilolinsseistä. Ostin siis mustat piilarit, ja aiii miten söpöt ne onkaan! :) Muissa kuvissa hiustyylejä mitä tuli pikaisesti(nimenomaan) kokeiltua. Kuvat on otettu aikavälillä huhtikuu-kesäkuu -14.

 Nythän mullon aikalailla tuon oikealla ylhäällä olevan kuvantapaiset hiukset. Vaan ei kauaan,nimittäin ensimmäisen kerran 7 vuoteen, tämä otti ja varas parturiajan! Viimeksi, eli siis 7 vuotta sitten, parturi kirjaimellisesti pilasi hiukseni, leikkaamalla polkkatukasta lähinnä pottatukan mallisen. Mutta nyt oon rohkaissut itseni. :D Uskallan mennä parturiin,wipii, saavutus sekin :D  LUPAAN, että kirjoittelen (kuvien kera) uudesta hiustyylistäni heti kun parturista olen selvinnyt (elikkä ensiviikon keskiviikkona).

Löysin muuten vanhoja kuvia, parin vuoden takaa. Ja hitto ku oon muuttunut, näytän niin lapselta! :D Vasen kuva on 3 vuoden takaa, ja oikea 2 vuoden.


Voisin tässä myös mainita, kuinka oon iloinen saatuani kiloja pois! Kiitos vihreä tee, paasto ja lenkkeily! :D Tää on inhottavaa puhua naisena laihduttamisesta, koska leimataan aikapian huomiohuoraksi. Että olkaa vaan hyvä, ja kattokaa alla olevaa kuvaa. Vain sokea voi sanoa, ettenkö olisi saanut jonkunverran ylimääräistä. Joo, olen normaalikokoinen, mutta nyt vaan paljon isompi mitä oon tottunut olemaan :D Eihän se väärin ole laihduttaa, vai?
OU ainiin, tuunasin muuten sikamakeen paidan ittelleni!
Eiköhän siinä ollut kaikki tältäerää, palaan astialle jahka olen parturissa käynyt, ellen jopa aiemminkin :) Ciao!

4 kommenttia:

 1. Pääs pitäs soida vain ja ainoastaan tämä: http://www.youtube.com/watch?v=tYOy_dG0O20
  Syksyllä meiningin pitää näyttää tältä: http://www.youtube.com/watch?v=l0dBWxKeRJc

  Näillä eväillä kun menee opiskeleen niin mikään ei voi mennä pieleen ! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaha voi että :D Puuha-Pete! :DD

   Poista
  2. Tuunaat kato viel keltasesta kypärästä semmosen niittigoottiversion ni avot.

   Poista
  3. Voi kyllä! Enhän mä voi mun ulkonäkökriteereitä koulussa/töissä unohtaa....... :D

   Poista